Кание Уест и спорната му нова съпруга Бианка Цезори бяха позорно

...
Кание Уест и спорната му нова съпруга Бианка Цезори бяха позорно
Коментари Харесай

Връх на неприличието! Гонят Кание Уест и Бианка от Италия заради скандално поведение

Кание Уест и противоречивата му нова брачна половинка Бианка Цезори бяха позорно изгонени от Италия и имат възбрана да употребяват водни таксита във Венеция. Причина за това е скандалното държание на американците, които са си разрешили да се отдадат на сластни милувки във водно такси, пред очите на всички.

 

Италия е консервативна страна и моралът там е на доста високо равнище. Извън снимачната площадка разголването не се толерира и даже звездите знаят това. Италианците бяха извънредно възмутени, когато фотосите на Кание и Бианка видяха бял свят. " Това е безусловно недопустимо. Запазете интимностите за хотелската си стая. Подобни изяви на публични места са неприемливи ", разясняват в мрежата.

 

Компанията за водни таксита, в едно от които двойката беше снимана да прави въпросните дейности, излезе с изказване, че не разрешават на Кание и Бианка повече да употребяват услугите им. " Извършване на сходни актове обществено се санкционира с санкция и арест. Нашият капитан е трябвало да следи трафика във водите, а не да гледа какво вършат двамата пасажери, още повече, че имало и трети човек на борда, който е попречил неговата бдителност. В противоположен случай той незабавно е щял да подаде сигнал за нарушаването. Недопустимо и извънредно обидно държание. Семейство Уест не са мечтани повече на нашите транспортни средства ", споделят от компанията.

 

В Италия не се толерира и ходенето с нищожно облекло, а транспарантните тоалети на Бианка, както и навикът на Кание непрекъснато да я съблича, предизвикаха обвинявания, че семейство Уест нарушава редовно закона. Граждани даже настояха двойката да получи възбрана за влизане в Италия, защото нито се преценява с морала и етиката на страната, нито с локалните културни особености, което е безусловно неприемливо... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР